Programeri su kreatori poslovnih programskih rješenja koje Vi koristite, a koji su nama posebno dragi. Naime, naša usluga je otpočetka zamišljena kao zajednička platforma koja će povezivati sve te silne programske kuće, njihova poslovna rješenja, ideje i sve ostalo.


Vaši će nam programeri biti zahvalni kada im kažemo da je naša platforma realizirana kao klasični Web servis, uz pomoć ustaljenih te u praksi puno puta dokazano robusnih protokola i alata.
Iako trenutno osnovu našega servisa čini upotreba SOAP protokola uz XML kao standardni jezik komunikacije, uskoro očekujemo i dodatnu implementaciju REST servisa s JSON formatom poruka. Tako će oba arhitektonska stila služiti u istu svrhu našega servisa, čime će svaki programer moći odabrati onaj koji mu više odgovara.


Kako bismo Vam osigurali da proces razmjene dokumenata za Vas bude sasvim transparentan, Vama i Vašim programerima smo pripremili poseban API, kao i detaljnu dokumentaciju vezanu uz isti.

DivisIT APIMolimo da se prijavite kako biste mogli pregledati naš API za povezivanje sa našom uslugom…
Sve naše usluge su realizirane upotrebom tehnologije u oblaku. Osim što se radi o svima poznatom i ne tako novom konceptu, njegovom upotrebom smo osigurali da budemo dostupni i malim i velikim korisnicima.


Našim praktički neograničenim resursima možemo podnijeti bilo koji obujam prometa, a skalabilnost našega sustava Vam omogućuje 99.99% dostupnost našega servisa.
DivisIT podržava i OAGI (engl. Open Application Group Integration Specification) format dokumenata kod primanja i slanja, a molimo da nas kontaktirate za uspostavu takve komunikacije.

Dokumenti se, prema potrebi, mogu transformirati u druge standarde i formate po prethodnom dogovoru sa partnerima.
Nije na odmet za spomenuti da smo u stanju prilagoditi se svim Vašim specifičnostima i posebnim zahtjevima. Dovoljno nas je samo kontaktirati, a naš tim stručnjaka će se pobrinuti da svaku situaciju riješi u najkraćem mogućem roku!