Standardni rad naše usluge jest da svaka automatska razmjena dokumenata između Vas i Vašega partnera bude obavljena uz naše klasično posredovanje, ali bez da mi s naše strane sigurno sačuvamo dokument kojega ste prenijeli.


Dakle, dokument čuvate isključivo Vi u Vašem sustavu te Vaš partner u svome IT sustavu. To znači da prilikom gubitka podataka u Vašem sustavu ostajete bez svih prethodno razmijenjenih dokumenata !

Osim toga, u standardnom scenariju u kojem Vi učitavate dokumente u svoj sustav radi svojh potreba (npr. interno praćenje robnoga knjigovodstva), Vaše službeno knjigovodstvo će taj isti dokument htjeti učitati i u svoj knjigovodstveni sustav.


Sukladno tome, kod korisnika koji ne koriste uslugu arhiviranja podataka, jednom učitani dokument u Vaš sustav neće biti dostupan knjigovodstvu na učitavanje u njihov sustav.

Od sada, svaki prijenos dokumenata između Vas i Vaših partnera možete sigurno i trajno pohraniti upotrebom naše usluge arhiviranja dokumenata.
Mi ćemo Vaše podatke čuvati vječno, a sve po visokim standardima struke kod sigurne pohrane i transfera podataka. Sve svoje podatke možete preuzeti i pregledati u bilo koje vrijeme.
Koliko su sigurni naši podaci kod vas ?
Osim standardne upotrebe SSL komunikacije prilikom razmjene svih Vaših dokumenata, Vaši podaci su na našim serverima pohranjeni u kriptiranom obliku.Uza sve to, svi podaci se čuvaju simultano na više servera od kojih je svaki smješten na različitoj zemljopisnoj lokaciji !

Kako da aktiviram uslugu ?Uslugu trajnoga arhiviranja podataka si možete sami aktivirati u kartici ‘Moj profil’ prilikom prijave u sustav. Eventualno možete kontaktirati našu službu za korisnike koja će to odraditi za Vas !